Hey Queen! We need You! (NL)

“Drag Queens United – the Belgian Edition” komt er aan. Geïnspireerd door wat Lady Galore al enkele jaren neerzet in Nederland en nadat ik haar eergisteren nog aan de lijn had, vind ik dat het hoog tijd wordt dat we als Belgische dragqueens van ons laten horen. Daarom neem ik graag het initiatief voor dit uitzonderlijke project.

Dit jaar is het thema van de Antwerp Pride op zaterdag “Love United”. Het perfecte moment om “Drag Queens United” in België leven in te blazen.

Dat het met onze wereld niet altijd even “smooth” loopt hoef ik al lang niet meer uit te leggen. Dat er zelfs binnen de gay scene nog vaak discriminatie is tegenover fems, drags, twinks, travestieten, genderfluxers, bears, leernichten en ga zo maar door is ook geen echt nieuws.
Vandaar dat ik het idee bijzonder aantrekkelijk vind om vanuit onze community het voorbeeld te geven. We hebben de reputatie “bitchy” en “gossippy” te zijn zoals Lady Galore het stelt, daarom deze oproep.

Laat ons bewijzen dat het ook anders kan. Dat we van elkaar kunnen leren, samen kunnen werken en samen als een sterke kleurrijke groep naar buiten kunnen komen.

Dus de eerste vraag is:
Doe jij mee? Zeg jij: “Ja ik wil!” stuur dan asap een mooie foto van jezelf op naar info@bangbangladesh.be of via www.Facebook.com/BangBangLaDeshForever.
Zo word je vermeld op de site www.dragqueensunited.be (in opbouw) als deelnemer aan het project. Voeg in je mailtje ook je echte naam en gsm nr toe. Die worden uiteraard niet gepubliceerd, maar zo kan ik je makkelijker bereiken voor toekomstige projecten. Via mijn site en/of Facebook kan je uiteraard alles op de voet volgen.

Deel vervolgens deze oproep met al je vriendinnen. Hoe meer zielen hoe meer vreugde.
Zodra we met genoeg geïnteresseerden zijn, maken we met zijn allen een leuke foto en/of video, waarop we als een sterke groep naar buiten komen. De datum staat nog niet vast, maar daar wordt aan gewerkt. Er staan nog andere projecten op de planning, maar daarover later meer.

Ik hoop dat jij, net zo als ik, droomt van een wereld met meer vriendschap, liefde en eenheid en dat jij als artiest, persoonlijkheid of gewoon als jezelf, bereid bent in dit leuke project mee te stappen en zo je steentje bij te dragen.

“Alle beetjes helpen!” zei de mug en ze deed een plasje in de zee.

Van ganser harte!

www.BangBangLaDesh.be
www.Facebook.com/BangBangLaDeshForever
www.Facebook.com/DragQueensUnitedBelgium
aka Peter Platel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *